ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωση για απόφαση Σούπερ Λίγκα

Ανακοίνωση για απόφαση Σούπερ Λίγκα
INTIME SPORTS

Αυθαίρετη χαρακτήρισε την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για σέντρα το Σαββατοκύριακο αυτό, ο Παναθηναϊκός που καταγγέλει την διαδικασία. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αυθαίρετη χαρακτήρισε την απόφαση της Σούπερ Λίγκα για σέντρα το Σαββατοκύριακο αυτό, ο Παναθηναϊκός που καταγγέλει την διαδικασία.

Λίγες ώρες μετά τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής για έναρξη της σέντρας και αναφέρει τα εντελώς διαφορετικά δεδομένα που κρίνουν και αποφασίζουν "κάποιοι" στο χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ