ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση-απάντηση στον Θρασύβουλο

Ανακοίνωση-απάντηση στον Θρασύβουλο
λεοναρντο γκολ

Ανακοίνωση-απάντηση στον Θρασύβουλο, εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός σχετικά τόσο με τα "ball boys" και την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων και θεωρεί την ανακοίνωση της ομάδας της Φυλής βιαστική

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:" Σύμφωνα με τους Κανονισμούς της SUPER LEAGUE, τα «ball boys» σ’ έναν ποδοσφαιρικό αγώνα είναι δώδεκα (12) και βρίσκονται στη θέση τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως έγινε και χθες στη συνάντηση ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Θρασύβουλος.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, από την αρχή του Πρωταθλήματος, το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE, μετά από συνεργασία με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, εισηγήθηκε το πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων για ολόκληρο τον Α΄ γύρο.

Στην απόφαση που πάρθηκε και που ανακοινώθηκε σε όλες τις ομάδες για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, συμμετείχε και ο Πρόεδρος του φίλου Σωματείου του Θρασύβουλου.

Δεν είναι οι ομάδες αυτές που αποφασίζουν ποιος αγώνας θα έχει τηλεοπτική κάλυψη και ποιος όχι.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ πιστεύει ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ οφείλεται σε έλλειψη ενημέρωσης και μόνο. Για τα υπόλοιπα της ανακοίνωσης, δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν βιαστική".







TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ