ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ράφαελ Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η παρουσίαση του Ράφαελ Βαράν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο κατάμεστο "Ολντ Τράφορντ"
Η παρουσίαση του Ράφαελ Βαράν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο κατάμεστο "Ολντ Τράφορντ" © 2021 JON SUPER/AP IMAGE

Ολοκληρώθηκε η μετακόμιση του Ράφαελ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Red Devils να ανακοινώνουν την απόκτησή του 15 λεπτά πριν από τον αγώνα με την Λιντς.

Ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 έγινε και επίσημα το μεσημέρι του Σαββάτου (14/8) ο Ράφαελ Βαράν, καθώς η ομάδα του Μάντσεστερ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 28χρονος Γάλλος σέντερ μπακ αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δέκα χρόνια, για να γίνουν οι Red Devils ο τρίτος σταθμός της σπουδαίας καριέρας του μετά από τους Ισπανούς και τη Λανς, στην οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση του Βαράν έγινε 15 λεπτά πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα με την Λιντς, ενώ προηγουμένως είχαν ξεσπάσει άγρια επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων περιμετρικά του Ολντ Τράφορντ. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 43 εκατομμύρια λίρες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ