ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη
Σκούρτης, Γλυκός

Και επισήμως στην Ξάνθη ανήκει από την Τετάρτη (30/12) ο Βασίλης Σκούρτης. Ο 23χρονος επιθετικός υπέγραψε για 1,5 χρονο στους ακρίτες, ενώ έκανε ήδη και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. (PHOTOS)

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του Sport24.gr σχετικά με τις επαφές της Ξάνθης με τον Βασίλη Σκούρτη. Την Τετάρτη (30/12) η θρακιώτικη ΠΑΕ επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε για 1,5 χρόνο στη νέα του ομάδα.

"Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βασίλη Σκούρτη" ανέφεραν οι ακρίτες. Η προπόνηση της ημέρας έγινε παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος. Αφού γνώρισε τους συμπαίκτες, το προπονητικό επιτελείο και το νέο εργασιακό του περιβάλλον, στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα προσαρμογής του.

Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη

Πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης η ξανθιώτικη ομάδα παρακολούθησε DVD με φάσεις από προηγούμενες αναμετρήσεις, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει σε συγκεκριμένες φάσεις δίνοντας παράλληλα τις οδηγίες του. Στη συνέχεια στα γήπεδα του προπονητηρίου, οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση δούλεψαν σε τομείς της κυκλοφορίας της μπάλας, στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων.

Ανακοίνωσε Σκούρτη η Ξάνθη
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ