ΜΠΑΓΕΡΝ

Ανακοίνωσε Ρόντε η Μπάγερν

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MAY 04: Sebastian Rode of Frankfurt celebrates after the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Fortuna Duesseldorf 1895 at Commerzbank-Arena on May 4, 2013 in Frankfurt am Main, Germany.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MAY 04: Sebastian Rode of Frankfurt celebrates after the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Fortuna Duesseldorf 1895 at Commerzbank-Arena on May 4, 2013 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Μετά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου έκανε γνωστό πως θα είναι δικός της από την 1η Ιουλίου και ο Σεμπάστιαν Ρόντε από την Φρανκφούρτη.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου από τη νέα σεζόν θα είναι ο Σεμπάστιαν Ρόντε, με τον 23χρονο αμυντικό μέσο να υπογράφει επίσημα τη Δευτέρα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα.

"Είμαι ευχαριστημένος από τη μεταγραφή. Η Μπάγερν είναι το επόμενο μεγάλο σκαλοπάτι για μένα.

Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης στο Μόναχο και να κερδίσω πολλά τρόπαια με τους μελλοντικούς συμπαίκτες μου", δήλωσε ο διεθνης με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, ο οποίος μέχρι στιγμής μετράει 94 συμμετοχές και 4 γκολ σε ματς πρωταθλήματος με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

"Ο Σεμπάστιαν Ρόντε είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ο οποίος συνδυάζει επαγγελματισμό και δυναμική.

Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει θετική αύρα στην ομάδα μας ενόψει των προκλήσεων που θα βρούμε μπροστά μας", ήταν το σχόλιο του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Ματίας Ζάμερ.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ