ΑΓΓΛΙΑ

Ανακοίνωσε Μαρτίνεθ η Έβερτον

Ανακοίνωσε Μαρτίνεθ η Έβερτον

Προπονητής της Έβερτον για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος με ανακοίνωσή του.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι τελικά ο διάδοχος του Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία της Έβερτον.

Τα "ζαχαρωτά" τον τελευταίο καιρό έκαναν επαφές με τουλάχιστον τρεις προπονητές και κατέληξαν στον Ισπανό, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στη Γουίγκαν.

"Η Έβερτον είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την απόκτηση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Ο 39χρονος Ισπανός έρχεται από τη Γουίγκαν και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Ο κ. Μαρτίνεθ θα παρουσιαστεί επίσημα από τον σύλλογο ως 14ος προπονητής στην ιστορία του σε συνέντευξη Τύπου που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαρτίνεθ ήταν εκείνος που οδήγησε φέτος τη Γουίγκαν στην κατάκτηση του κυπέλλου Αγγλίας. Παράλληλα, όμως, δεν κατάφερε να αποσοβήσει τον υποβιβασμό. Ο Ισπανός, ο οποίος έχει εργαστεί και στη Σουόνσι, είχε συμβόλαιο με τους "λάτικς" και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Έβερτον έδωσε το ποσό του 1,5 εκ. προκείμενου να τον κάνει δικό της.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ