ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Κυριάκο η ΑΕΛ

Ανακοίνωσε Κυριάκο η ΑΕΛ
Μπενζά

Την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Λάρισα.

Σε μία ακόμα μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε η ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον Τάσο Κυριάκο για τα επόμενα δύο χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώσει την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου. Ο Λαρισαίος μέσος συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διετούς διάρκειας ολοκληρώνοντας την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη και την ΑΕΛ μετά από 6 χρόνια.

Ο Τάσος Κυριάκος γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 1978 στη Γιάννουλη Λάρισας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Πελασγιώτιδα. Επαγγελματίας έγινε το 1997 συμμετέχοντας με την ομάδα του τοπικού Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Τον Ιανουάριο του 2000 ήρθε η πρόταση από την πρώτη ομάδα της πόλης κι έτσι ο Κυριάκος φόρεσε τα βυσσινί για 2,5 σεζόν, μια περίοδος που συνέπεσε με την εποχή των "πέτρινων χρόνων" της ΑΕΛ, γεγονός που δεν ευνόησε την μακροχρόνια παραμονή του στην ομάδα μας.

Το επόμενο βήμα ήρθε με την μετακίνηση στην Καλλιθέα, όπου οι τρεις εξαιρετικές σεζόν προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο Κυριάκος μεταγράφηκε στους "ερυθρόλευκους" το καλοκαίρι του 2005 και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ το 2006, έστω κι αν στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δεν κατέγραψε συμμετοχή σε επίσημο αγώνα με την ομάδα του Πειραιά.

Ακολούθησε 1,5 χρόνος στον Άρη, ένα εξάμηνο στον Αστέρα Τρίπολης και η επιστροφή στην ΑΕΛ σήμερα, λίγες ημέρες πριν από την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου







.

Στην Εθνική Βελγίου ο Μπενζά


Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ κλήθηκε στην προεπιλογή του Βελγίου και θα πρέπει να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τις δύο αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με Εσθονία (Λιέγη) και Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) στις 6 και 10 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Αναλύτικα η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Στην προεπιλογή της Εθνικής Ανδρών του Βελγίου βρίσκεται ο Μπο Μπένζα, όπως ενημέρωσε η Βελγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για τους αγώνες με Εσθονία στη Λιέγη (6/9) και Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη (10/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010.


Η επίσημη παρουσίαση της φανέλας και των νέων παικτών


H θεσσαλική ΠΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της γνωστοποίησε ότι την Πέμπτη (28/08, 21:00) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας, καθώς και των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΑΕΛ παρουσιάζει τη νέα της επίσημη εμφάνιση για τη σεζόν 2008-09 που θα φέρει την υπογραφή της ADIDAS, όπως επίσης και τα καινούρια μεταγραφικά αποκτήματά της σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Αυγούστου στις 9.00μ.μ. στην πλατεία Αριστείδη Λαμπρούλη στον λόφο του Φρουρίου της Λάρισας


Στα αγωνιστικά, στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των "βυσσινί" ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Θρασύβουλο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συνεχίζει με μονές προπονήσεις έως την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής της Super League, εκτός της Πέμπτης όπου έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Ανοιχτές για τους φίλους της Λάρισας θα είναι οι προπονήσεις μέχρι την Τετάρτη.

















TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ