ΤΣΕΛΣΙ

Ανακοίνωσε επίσημα τον Ντέκο!

©Alex Morton/Action Images/LaPresse
23-06-08
DECO PRIMO RINFORZO PER IL CHELSEA
Secondo il Sun, pronti 15 milioni di euro per il Barcellona
Nella foto: Deco
FOTO DI REPERTORIO
Ντέκο-Μπαρτσελόνα LAPRESSE

Την απόκτηση του Ντέκο από την Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Τσέλσι (vids)!

Ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, την απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου άσου από τη Μπαρτσελόνα, με τον τέως άσο των Καταλανών να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και τους "μπλε" να βγάζουν από το ταμείο τους το ποσό των 11 εκ.ευρώ για να κλείσουν αυτή τη μεταγραφή.
"Είναι καλό για μένα που βρίσκομαι εδώ και πρώτα απ'όλα θέλω να πω ότι είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο σάιτ της Τσέλσι ο Ντέκο, και συνέχισε:

"Είμαι σίγουρος ότι ήρθα την κατάλληλη στιγμή για να κάνω σπουδαία πράγματα και να βοηθήσω την Τσέλσι να επιστρέψει εκεί που ήταν, στην κορυφή, όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί όνειρο της ομάδας η κατάκτησή του εδώ και καιρό.

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι σπουδαίο πρωτάθλημα και βελτιώνεται συνεχώς, κάτι που φαίνεται από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου βρέθηκαν πέρυσι δύο αγγλικές ομάδες.

Είναι καλό που έχουμε τόσο σπουδαίους παίκτες στην Τσέλσι, και είναι καλό που υπάρχει έντονος συναγωνισμός, γιατί όταν είναι υγιής βοηθάει την ομάδα να γίνεται καλύτερη.

Όταν έχεις καλούς παίκτες σε κάθε θέση, τότε η ομάδα είναι πλήρης. Ξέρω ότι είναι μία νέα πρόκληση, όμως ανυπομονώ να ξεκινήσω".

Να σημειωθεί ότι ο Ντέκο κατέκτησε Κύπελλο UEFA, Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και αρκετούς εγχώριους τίτλους με την Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ το 2004 μεταπήδησε στη Βαρκελώνη, κατακτώντας με τη Μπαρτσελόνα δύο διαδοχικούς τίτλους στη Μπαρτσελόνα (2005, 2006) καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ (2006).

Μία σειρά τραυματισμών είχαν ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει πέρυσι μόλις σε 14 ματς με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να του ανοίγει αυτό το καλοκαίρι την πόρτα της εξόδου στο "Καμπ Νόου" και τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι να τον... καλωσορίζει στην Τσέλσι, κάνοντάς τον το δεύτερο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των Λονδρέζων μετά τον συμπατριώτη του, Ζοσέ Μποσίνγκουα.

"Anderson Luis de Souza Deco"





Τώρα θα είναι συμπαίκτες...




















TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ