ΞΑΝΘΗ

Ανακάλεσε τις επτά ανακοινώσεις η Ξάνθη

Ανακάλεσε τις επτά ανακοινώσεις η Ξάνθη
Ουσέρο, Μαρσελίνιο, Τσαμπούρης INTIME SPORTS

Μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακάλεσε τις επτά ανακοινώσεις που είχε εκδώσει στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Διαβάστε την ανακοίνωση

Μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ανακάλεσε τις επτά ανακοινώσεις που είχε εκδώσει στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Σε εκτέλεση της υπ' αριθμ. 156/18.04.2013 απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ οι ανακοινώσεις από 01.03.2013 ανακαλούνται".

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/4) περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Άρη ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Δικαιολογημένα απουσίαζε ο Δημήτρης Γούτας που ενσωματώθηκε στην Εθνική ομάδα Νέων προκειμένου να λάβει μέρος στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά και στο φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας που θα γίνει την Τετάρτη (14.00).

Τέλος, το φιλικό της Skoda Ξάνθη με την ομάδα Παλαιμάχων ΑΟΞ – Skoda Ξάνθη που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη στις 18.00 αναβλήθηκε και η διεξαγωγή του θα καθοριστεί σε νέα ημερομηνία από την ΠΑΕ μετά το Πάσχα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ