ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αν δεν σκοράρει ο Σισέ..."

"Αν δεν σκοράρει ο Σισέ..."
Ο Σισέ πέτυχε αυτογκόλ κάνοντας 3-0. INTIME SPORTS

Σκοράρει ο Τζιμπρίλ Σισέ... ο Παναθηναϊκός κερδίζει και ο Γάλλος άσος χαρίζει βαθμούς. Δεν τα καταφέρνει ο σταρ των "πράσινων" και το "τριφύλλι" μένει στα ρηχά. Ενα θέμα... σαφώς που προβληματίζει! (vids)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν ένα μήνα περίπου στο περιοδικό "Κ" της κυριακάτικης "Καθημερινής" ο Γάλλος σταρ υποστήριξε ότι θα πετύχει 30 γκολ και ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει και πάλι το νταμπλ.

Όσο όμως ο Γάλλος επιθετικός του "τριφυλλιού" μένει άσφαιρος.... οι "πράσινοι" θα μένουν μακριά από τους στόχους τους για την παραμονή στην κορυφή της Ελλάδος για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πριν από λίγες μέρες σε ραδιοφωνική ένας παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού με σπουδαίος σκόρερ είχε τονίσει για την ενίσχυση του "τριφυλλιού".

" Έχει ξοδέψει 60 εκατομμύρια ευρώ και μόνος παίκτης είναι ο Σισέ. Αν δεν βάλει αυτός γκολ, να κάνει μια προσωπική ενέργεια, δεν βάζει κανένας" είχε τονίσει και κάπου εκεί υπάρχει και μια πικρή αλήθεια για την φετινή (αλλά και περσινή στην πλειοψηφία) εικόνα του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος επιθετικός προσπαθεί να αποδεικνύει σε κάθε αγώνα πως δεν είναι απλά ένας εκκεντρικός σούπερ σταρ, αλλά ένας άψογος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ενας παίκτης με πολύ μεγάλη προσωπικότητα που από τα πρώτα βήματα στην καριέρα του έμαθε να έχει εγωισμό και αυτός σε κάθε ματς φαίνεται να είναι τεράστιος.

Ο Γάλλος σκόρερ όσο καταφέρνει και βλέπει δίχτυα δίνει λύση στην επιθετική δυστοκία των "πράσινων" και παράλληλα διατηρούσε την ομάδα του ψηλά στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά και γενικότερα σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε όλους τους θεσμούς που συμμετείχε η ομάδα.

Στην περίπτωση του Τζιμπρίλ Σισέ, ο Παναθηναϊκός έχει βγει απόλυτα κερδισμένος καθώς ό,τι πλήρωσε το εισπράττει συνεχώς.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος....

Ομως όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος και στην περίπτωση του δεινού σκόρερ, όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα τότε υπάρχει θέμα. Και μάλιστα μεγάλο, αφού όσο το "πολυβόλο" Σισέ δεν "πυροβολεί" τα αντίπαλα δίχτυα τότε, οι "πράσινοι" αν δεν βρουν άλλη λύση μένουν στα ρηχά.

Το τελευταίο γκολ του Σισέ κόντρα στον Πανσερραϊκό ήταν το 13ο με την "πράσινη" φανέλα για φέτος και από τότε ο σταρ των "πράσινων" δεν τροφοδοτήθηκε όπως θα έπρεπε, δεν σκόραρε και ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου.

Κάτι που είχε συμβεί και σε άλλα παιχνίδια του πρώτου γύρου, που ο Γάλλος άσος δεν έβρισκε δίχτυα.


Στατιστικά για... υπόκλιση σ' ένα μεγάλο επιθετικό


Ο Γάλλος σταρ του "τριφυλλιού" με τις εκπληκτικές του επιδόσεις έφτασε ήδη να γίνει ο 23ος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού, έχοντας σημειώσει με τη φανέλα των "πράσινων" 43 γκολ και 14 φορές μάλιστα "διπλά".

05/10/09 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Λάρισα 4-0

01/11/09 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

16/12/09 (Γιουρόπα Λιγκ) Παναθηναϊκός-Ντιναμό Β. 3-0

19/12/09 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Γιάννινα 4-0

06/01/10 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-1

09/01/10 (Πρωτάθλημα) Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2

07/02/10 (Πρωτάθλημα) Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-3

25/02/10 (Γιουρόπα Λιγκ) Ρόμα-Παναθηναϊκός 2-3

28/02/10 (Πρωτάθλημα) Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-2

18/09/10 (Πρωτάθλημα) Καβάλα-Παναθηναϊκός 2-2

03/10/10 (Πρωτάθλημα) Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-4

30/10/10 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

20/11/10 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Ηρακλής 4-2

28/11/10 (Πρωτάθλημα) Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-2

04/12/10 (Πρωτάθλημα) Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 2-0


Ο Σισέ... σκοράρει και σε εικόνα


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ