ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Αμβούργο - Ανόβερο: Διακοπή μισής ώρας στο ματς, λόγω πανό που απειλούσε τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων

Αμβούργο - Ανόβερο: Διακοπή μισής ώρας στο ματς, λόγω πανό που απειλούσε τον πρόεδρο των φιλοξενούμενων
Το πανό που στοχοποιεί τον πρόεδρο του Ανόβερο PRINT SCREEN

Για περισσότερη από μισή ώρα διεκόπη το ματς ανάμεσα στο Αμβούργο και το Ανόβερο, με την αιτία να έγκειται στα πανό που ανέβασαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων, τα οποία στοχοποιούσαν τον πρόεδρο της ομάδας τους.

Το Αμβούργο - Ανόβερο για την Bundsliga 2 διεκόπη για περισσότερα από τριάντα λεπτά, καθώς ο διαιτητής αποφάσισε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, όταν έγινε αντιληπτό ότι οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ανέβασαν πανό δυσφημιστικού χαρακτήρα.

Σε αυτά στοχοποιούσαν τον πρόεδρο της ομάδας τους, ο οποίος είναι θετικός στην είσοδο επενδυτών στο γερμανικό ποδόσφαιρο, με το φίλαθλο κοινό της χώρας να είναι γνωστό για το γεγονός ότι επιθυμούν μέσω του 51% που κατέχουν στις ομάδες τους να έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις του συλλόγου.

Παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός του Ανόβερου, Ρόμπερτ Ζίλερ, και ο προπονητής, Στέφαν Λέιτλ, προσέγγισαν την κερκίδα των οργανωμένων για να μιλήσουν με τους δυσαρεστημένους φιλάθλους, εκείνοι συνέχισαν να κρατούν την ίδια στάση, μην θέλοντας να κατεβάσουν τα πανό.

Το ματς -εν τέλει- ξανάρχισε μετά από μισή ώρα και μένει να φανεί πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί του Ανόβερο, καθώς μετά από διαβουλεύσεις έχουν αποσύρει προς ώρας τα πανό.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ