ΑΕΚ

Άμραμπατ: "Έχω άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία"

Ο Νορντίν Άμραμπατ
Ο Νορντίν Άμραμπατ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νόρντιν Άμραμπατ σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην Ολλανδία αναφέρθηκε στο μέλλον του και τόνισε πως ναι μεν έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στην Ουτρέχτη.

Τάσεις φυγής παρουσιάζει ο Νόρντιν Άμραμπατ. Ο 35χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του και αποκάλυψε πως θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία όπου βρίσκεται η οικογένειά του.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την προτίμησή του στην Ουτρέχτη. "Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Όλοι ξέρουν ότι προτιμώ την Ουτρέχτη. Πού είναι η κάμερα; Τζόρντι (σσ. ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτης), αν βλέπεις την εκπομπή, μπορείς να με φωνάξεις" είπε αρχικά ο Άμραμπατ.

Στη συνέχεια επεσήμανε: "Δεν χρειάζεται να προωθήσω τον εαυτό μου ή να αυτοπροταθώ για μια δουλειά γιατί τώρα αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και σύμφωνα με το σύλλογο είμαι σημαντικός. Για αυτό θέλουν να με κρατήσουν.

Θα παίξουν σε νέο γήπεδο του χρόνου και με θέλουν εκεί. Εγώ θέλω να επιστρέψω στα παιδιά μου και δείξω κάτι στην Ολλανδία. Ο κόσμος με έχει ξεχάσει ξανά"

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ