ΑΕΚ

Άμραμπατ: "Δεν πρόκειται να αμυνθούμε, ο Αλμέιδα θέλει πάντα να νικάει"

Άμραμπατ: "Δεν πρόκειται να αμυνθούμε, ο Αλμέιδα θέλει πάντα να νικάει"
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Νορντίν Αμραμπάτ σε δηλώσεις του στο ολλανδικό ESPN ενόψει της αυριανής αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ένωση θα πάει μόνο για τη νίκη.

Η ΑΕΚ δίνει έναν τελικό με τον Άγιαξ στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα με τις δύο ομάδες να μονομαχούν για τη συνέχεια στο Conference League, με την Ένωση να έχει "μαξιλαράκι" και την ισοπαλία.

Ο Νορντίν Άμραμπατ στις δηλώσεις του στο ολλανδικό ESPN ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αμυνθεί και να παίξει για την ισοπαλία, καθώς στον Αλμέιδα αρέσει να νικάει.

Ο Άμραμπατ στις δηλώσεις του στο ESPN ανέφερε μεταξύ άλλων: Για την κατάσταση της ΑΕΚ πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ: "Η φόρμα μας είναι γενικά καλή. Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ, όμως αύριο στο γήπεδο θα δούμε πως είναι πραγματικά η φόρμα μου. Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μπροστά. Ο προπονητής κάνει πολλές αλλαγές. Παίζω ωστόσο πάντα στην Ευρώπη".

Για τις διαφορές του πρώτου με τον δεύτερο αγώνα: "Ο Άγιαξ αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα οργανωμένος όταν χάνει τη μπάλα. Επίσης, έχει περισσότερη χαρά στο παιχνίδι του. Πρέπει πραγματικά να αναρωτιέστε αν έχουμε προπονητή για να παίξουμε για την ισοπαλία. Δεν νομίζω. Έχουμε έναν προπονητή που θέλει πάντα να νικάει. Έτσι κι αύριο. Δεν πρόκειται να αμυνθούμε και να παίξουμε με το χρόνο. Δεν είναι στη φύση του".

Τέλος ρωτήθηκε για το μέλλον του και αν θα επέστρεφε στην Ολλανδία: "Ένας από τους βασικούς λόγους θα ήταν για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου ξανά. Φυσικά η Ελλάδα είναι ένα καλό μέρος για να βρίσκεσαι. Αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν για μεταγραφή ακόμα.

Αλλά αν ήθελα να κάνω κάτι ξανά στην Ολλανδία, τότε τώρα είναι η ώρα. Όμως βρίσκομαι σε ένα φανταστικό κλαμπ με φανταστικούς οπαδούς. Τώρα πρέπει να έχω καλές εμφανίσεις και η Ολλανδία είναι κάτι που θα συζητηθεί μετά το τέλος της σεζόν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ