ΤΣΕΛΣΙ

Αμπράμοβιτς: "Ισόβια τιμή να είμαι μέρος της Τσέλσι, εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους ιδιοκτήτες"

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν για την Premier League 2011-2012 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 13 Μαΐου 2012
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπλάκμπερν για την Premier League 2011-2012 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 13 Μαΐου 2012 © 2021 TOM HEVEZI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς με προσωπική του δήλωση ανέφερε ότι ήταν τιμή του που υπήρξε μέρος της Τσέλσι αυτά τα είκοσι χρόνια, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι.

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προχώρησε σε προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της Τσέλσι, με την ανακοίνωση των μπλε ότι επήλθε οριστική συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Τοντ Μπόλι.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε σε αυτά τα είκοσι χρόνια στους μπλε, τονίζοντας ότι είναι τιμή του που ήταν μέρος των Λονδρέζων, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα ιδιοκτησία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Αμπράμοβιτς στη δήλωσή του:

"Έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από τότε που ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να πουλήσω την Τσέλσι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ομάδα εργάστηκε σκληρά για να βρει τον κατάλληλο ιδιοκτήτη για την Τσέλσι που θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση για να οδηγήσει επιτυχημένα την ομάδα στο νέο κεφάλαιο.

Η ιδιοκτησία αυτής της ομάδας συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη. Από τότε που ήρθα στην Τσέλσι πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια, έχω δει από πρώτο χέρι τι μπορεί να πετύχει αυτός ο σύλλογος. Στόχος μου ήταν να διασφαλίσω ότι ο επόμενος ιδιοκτήτης θα έχει μια νοοτροπία που θα επιτρέψει την επιτυχία για την ομάδα των ανδρών και των γυναικών, καθώς και τη θέληση και την ορμή να συνεχίσει να αναπτύσσει άλλες βασικές πτυχές του συλλόγου, όπως η Ακαδημία και το ζωτικό έργο του «Ίδρυματος Τσέλσι».

Χαίρομαι που αυτή η αναζήτηση έχει πλέον καταλήξει σε επιτυχή κατάληξη. Καθώς παραδίδω την Τσέλσι στους νέους της ιδιοκτήτες, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ήταν τιμή ζωής να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προηγούμενους και σημερινούς παίκτες, το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους της ομάδας για αυτά τα απίστευτα χρόνια.

Είμαι περήφανος που ως αποτέλεσμα των κοινών μας επιτυχιών, εκατομμύρια άνθρωποι θα επωφεληθούν τώρα από το νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα που ιδρύεται. Αυτή είναι η κληρονομιά που δημιουργήσαμε μαζί.

Σας ευχαριστώ,

Ρόμαν".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ