ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αμπέλ Φερέιρα: "Είχα πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ απ' τη Φενέρμπαχτσε και την απέρριψα"

Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες σε αγώνα της Παλμέιρας
Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες σε αγώνα της Παλμέιρας © 2021 UESLEI MARCELINO/ASSOCIATED PRESS, POOL

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και νυν της Παλμέιρας, Αμπέλ Φέρειρα, υποστήριξε ότι απέρριψε πρόταση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ απ' τη Φενέρμπαχτσε, για να αποχωρήσει απ' τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Η Παλμέιρας επικράτησε 1-0 της Σπορ Ρεσίφε για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και ανέβηκε στην 3η θέση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, επιβεβαίωσε πως υπήρξε πρόταση απ' την Φενέρμπαχτσε, ώστε να αποχωρήσει απ' την ομάδα της Βραζιλίας και να ταξιδέψει στην Τουρκία.

Ωστόσο, τόνισε πως έχει αρκετή δουλειά ακόμη να κάνει στην Παλμέιρας, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Βραζιλίας είναι τρόπος ζωής για εκείνον.

"Πρώτα θέλω να πω ότι υπήρξε πρόταση απ' την Φενέρμπαχτσε. Θα με πλήρωναν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσω την Παλμέιρας. Έχω δουλειά να κάνω στην ομάδα. Έχω πει ήδη ότι η Παλμέιρας είναι τρόπος ζωής. Όσο νιώθω καλά, παραμένω εδώ. Αν υπάρξει πρόβλημα, όπως απέρριψα προστάσεις να φύγω, έτσι μπορώ να αποχωρήσω και μόνος" δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Φερέιρα βρίσκεται στην Παλμέιρας απ' τον Νοέμβριο του 2020, όταν και μετακινήθηκε απ' τον ΠΑΟΚ. Έχει κατακτήσει ήδη ένα Copa Libertadores και ένα Κύπελλο Βραζιλίας.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ