ΗΡΑΚΛΗΣ

Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Λεοζίνιο

Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Λεοζίνιο
Λεοζίνιο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δυσάρεση εξέλιξη στον Ηρακλή, με τον Σάλες Λεοζίνιο να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (16/10). Κωφίδης: "Μας έδωσε υποσχέσεις ο Καγιούλης".

Μια ακόμα πολύ σημαντική μονάδα για τον Ηρακλή είναι πιθανό να μείνει εκτός για το ντέρμπι της Κυριακής (16/10, 20.30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η αναφορά στον Σάλες Λεοζίνιο, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής (14/10) με ενοχλήσεις στη γάμπα.

Ο Βραζιλιάνος είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Δικέφαλο και ο προπονητής του, Νίκος Παπαδόπουλος, ενδέχεται να πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Εάν τεθεί οριστικά εκτός, είναι το πρώτο παιχνίδι εφέτος που θα χάσει ο 31 ετών μεσοεπιθετικός. Παρεμπιπτόντως, αυτός ήταν που είχε χαρίσει τη νίκη στον Γηραιό στο περσινό ματς στην Τούμπα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Super League είναι ο Αργεντινός επιθετικός Εμάνουελ Περόνε, με τραυματισμό, ο Γιάννης Λουκίνας που έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα με τον Πανιώνιο, αλλά και ο Δημήτρης Στάμου.

Κωφίδης: "Μας έδωσε υποσχέσεις ο Καγιούλης"

Για την συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον Νίκο Καγιούλη, μίλησε στον Arena fm ο διευθυντής των ακαδημιών του Ηρακλή, Σάββας Κωφίδης. "Στόχος είναι η παραγωγή παιδιών που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Γίνεται ήδη αυτό και έχουν το μέλλον μπροστά τους. Ο Ηρακλής σε αυτό πρέπει να κάνει επένδυση. Ταλέντα πάντοτε υπάρχουν το θέμα είναι εμείς να αξιοποιούμε σωστά το ταλέντο. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θέλουμε μεγαλύτερη υποστήριξη.

Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Λεοζίνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καταρχήν δεν αποφασίστηκε ποτέ να μπει λουκέτο στις ακαδημίες. Ποτέ δε θα επέτρεπα να μην προπονούνται τα παιδιά και να μην έχουν αυτά που δικαιούνται. Έπρεπε να γίνει μια συνάντηση οπωσδήποτε με τον κύριο Καγιούλη και έπρεπε να μας εξηγήσει κάποια πράγματα για την ακαδημία.

Ακούσαμε, μας υποσχέθηκε ότι μέσα στη βδομάδα θα γίνουν κάποιες πληρωμές. Είμαστε συμφιλιωμένοι με το χρόνο γιατί αγαπάμε την ομάδα. Αυτή η αγάπη για την ομάδα, θα πρέπει να μας δίνει και μια σκληρότητα απέναντι και στους ανθρώπους της ομάδας για να προλάβουμε καταστάσεις. Γι’ αυτό θέλαμε αυτήν τη συνάντηση με τον Καγιούλη. Η πρώτη ομάδα δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Δίνουν παραπάνω από αυτά που περιμέναμε τα παιδιά. Ο Παπαδόπουλος δέθηκε με την ομάδα και τα παιδιά και αυτό είναι που τον κρατάει".

Photo credits: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ