ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Αμφίβολο το μέλλον του Μίκολι

Αμφίβολο το μέλλον του Μίκολι
Μικολι

Ετοιμος να φύγει από τη Μπενφίκα, εφόσον του ζητηθεί, δηλώνει ο Φραμπρίτσιο Μίκολι

Ο Ιταλός επιθετικός των "Αετών της Λισσαβώνας" δέχθηκε πρόσφατα την κριτική του Φερνάντο Σάντος ο οποίος τον χαρακτήρισε υπέρβαρο, προσθέτοντας ότι θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να χάσει τα περιττά κιλά.
Απαντώντας, ο βραχύσωμος άσος που ανήκει στην Γιουβέντους, φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια: "Οταν έπαιζα στην Γιουβέντους ζύγιζα 69,5 κιλά. Τώρα που ανέβηκα στην ζυγαριά, διαπίστωσα ότι το βάρος μου είναι 71,1 κιλά. Ωστόσο, εάν δεν τους αρέσω και εφόσον δεν είναι ικανοποιημένοι, μπορώ να φύγω με απόλυτη ηρεμία. Το συμβόλαιό μου με τη Γιουβέντους είναι τριετές και υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή μου".

Οσον αφορά στο μέλλον του, ο συμπαίκτης των Καραγκούνη και Κατσουράνη, τόνισε ότι οι σχέσεις του με την διοίκηση της Μπενφίκα είναι άριστες, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: "Μου είπαν ότι είμαι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και πως πιστεύουν σ εμένα". Ολοκληρώνοντας, την τοποθέτηση του, ο 27χρονος επιθετικός, που ταλαιπωρείται συχνά από τραυματισμούς, πρόσθεσε: "Είμαι εδώ για να παίζω και για να σημειώσω πολλά γκολ. Δεν μου αρέσει να κερδίζω χρήματα χωρίς να αγωνίζομαι".


TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ