EUROPEAN SUPER LEAGUE

Αμέτρητα bots στηρίζουν την European Super League στο Twitter: "Θα φέρει επανάσταση, λέω ναι"

Το εικονίδιο του twitter
Το εικονίδιο του twitter © 2017 MATT ROURKE/ASSOCIATED PRESS

Την ώρα που το ποδόσφαιρο σείεται από την ανακοίνωση της ίδρυσης της European Super League, οι χρήστες του twitter διαπίστωσαν πως χιλιάδες bots στηρίζουν τη νέα διοργάνωση.

Η European Super League είναι το Νο1 θέμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μετά την ανακοίνωση των 12 ιδρυτικών ομάδων, που δηλώνουν αποφασισμένες για την υλοποίησή της.

Η ανακοίνωση δεν έγινε αποδεκτή με καλή διάθεση από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και οι σύνδεσμοι οπαδών των πέντε από τις έξι Αγγλικές ομάδες έσπευσαν να δηλώσουν ρητά την αντίθεσή τους στα πλάνα τους.

Φαίνεται όμως πως έχει ήδη δημιουργηθεί μηχανισμός "στήριξης" της νέας προσπάθειας στο διαδίκτυο. Χιλιάδες bots στο twitter ποστάρουν από χθες το ίδιο κείμενο υπέρ της European Super League.

Τα bots στήριξης της European Super League
Τα bots στήριξης της European Super League

Όπως βλέπετε και στη σχετική φωτό, τα bots ποστάρουν το ίδιο κείμενο. "Η Super League είναι καλή ιδέα και θα φέρει επανάσταση στο ποδόσφαιρο. Μόνο μικρές ομάδες όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ ανησυχούν. Μιλάω εκ μέρους όλων όταν λέω ναι στην European Super League".

Το μόνο που αλλάζει από tweet σε tweet είναι τα ονόματα των δύο "μικρών ομάδων που ανησυχούν", φράση που προφανώς έχει μπει για να προκαλεί αντιδράσεις και να κάνει τα ποστ να φαίνονται αληθινά.

Αν ψάξετε στο twitter για τη φράση "The super league is a good idea and will revolutionize football" θα βρείτε αμέτρητα tweet, με μόνες διαφορές τις "δύο ομάδες που ανησυχούν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ