ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αμανατίδης: "Επηρεαστήκαμε από προβλήματα και αποχή, δεν είχαμε καλή εικόνα"

Ο Περικλής Αμανατίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας
Ο Περικλής Αμανατίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αναγέννηση Καρδίτσας EUROKINISSI

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν είχε παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών, παρόλο που αναγνώρισε ότι δεν είχαν καλή εικόνα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-0 και έχει ελάχιστες πιθανότητες για να διεκδικήσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Περικλής Αμανατίδης θεωρεί ότι οι ποδοσφαιριστές του επηρεάστηκαν από τα προβλήματα που είχε η ομάδα με τον κορονοϊό, αλλά και την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περικλής Αμανατίδης: Για το ματς: "Επηρεαστήκαμε από την αποχή και τα προβλήματα με τον κορονοϊό. Δεν είχαμε καλή εικόνα, παρόλες τις ελλείψεις. Δεν σημαίνει κάτι, τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη πορεία. Ένα ρισπέτκτ για τη δουλειά που έχουν κάτι. Στην Καρδίτσα θα είμαστε βελτιωμένοι".

Για το τι θέλει να αλλάξει: "Φάνηκε ότι δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος, φάνηκε η απουσία του ενός μήνα απ' τα πόδια των παικτών. Φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε αν αναπτυχθούμε. Θα ψάξουμε στον εγωισμό μας, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, γιατί τη θεωρούμε πρωταγωνίστρια την ομάδα μας".

TAGS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ