ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αμανατίδης: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου"

Αμανατίδης: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου"

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες, τονίζοντας πως είναι πανέτοιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς το έμψυχο δυναμικό του Αγροτικού Αστέρα εξέφρασε με δήλωσή του, ο Περικλής Αμανατίδης.

Η ομάδα του Ευόσμου, μπορεί να μην έφυγε με το "τρίποντο" από την Ημαθία κόντρα στην Βέροια, ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη και στην συνέχεια θα είναι καλύτερη.

" Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Μπορεί ακόμα να μην έχει φανεί η βαθμολογική μας αξία, αλλά μέχρι τώρα όλα τα ματς τα παίξαμε στα ίσα, με όποια προβλήματα κι αν αντιμετωπίσαμε. Τα παιδιά είναι πανέτοιμα για τη συνέχεια, αρχής γενομένης της Κυριακής", τόνισε χαρακτηριστικά ο Περικλής Αμανατίδης.

Από εκεί και πέρα, υπό βροχή έγινε η προπόνηση της Τρίτης για τους "πράσινους", με τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Νίκο Παπαδόπουλο, Κώστα Μερεσιώτη Γιώργο Κούτση και Χρήστο Λαμπάκη να προπονούνται κανονικά.

Επίσης, ο Δημήτρης Σκλιοπίδης εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο

Στο μεταξύ, ο Δήμαρχος Ευόσμου, Δημήτριος Χατζηβρέττας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο και πρώην παράγοντα του Αστέρα, Γεώργιο Μαξούρα, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες τα θέματα, που απασχολούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Στη συνάντηση, όπου το παρών έδωσε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με φλέγοντα θέματα, που απασχολούν την οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα.

Συγκεκριμένα, τα θέματα, που συζητήθηκαν ήταν:

1. Η αποπεράτωση του νέου Δημοτικού Σταδίου

2. Η κατασκευή του προπονητηρίου στην περιοχή του Αθλητικού Πάρκου της ΕΚΟ

3. Το μέλλον του παλαιού γηπέδου, ιδιοκτησίας του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα

4. Άμεσοι και έμμεσοι τρόποι χρηματοδότησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη

Η όλη συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκαν εξηγήσεις από τον νυν Δήμαρχο σχετικά με κάποια από τα θέματα, που έχουν καθυστερήσει, όπως επίσης και υποσχέσεις για άμεση επίλυσή τους.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ