ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ

Άλβες: "Θα έδινα την Χρυσή Μπάλα στον Έρικσεν"

Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά την παρουσίασή του από τον καταλανικό σύλλογο
Ο Ντάνι Άλβες με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα μετά την παρουσίασή του από τον καταλανικό σύλλογο © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Κριστιάν Έρικσεν είναι ο ποδοσφαιριστής που σύμφωνα με τον Ντάνι Άλβες αξίζει να γίνει κάτοχος της Χρυσής Μπάλας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε την περασμένη σεζόν και του στέρησε τη συμμετοχή του στην αγωνιστική δράση.

Μόλις λίγες ώρες έμειναν για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, με την αγωνία να κορυφώνεται. Στις 21:30 στο Τεάτρ ντι Σατελέ θα λάβει χώρα η τελετή απονομής των ιστορικών βραβείων. Κι ενώ ο Λιονέλ Μέσι φαντάζει το φαβορί για την κατάκτηση του πολυτιμότερου βραβείου, ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, θα ήθελε να το πάρει ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στο πρόσφατο Euro υπέστη καρδιακή προσβολή και του τοποθετήθηκε βηματοδότης, πλέον προσπαθεί να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά τα όσα πέρασε ο Έρικσεν ο 38χρονος Βραζιλιάνος υποστήριξε ότι του αξίζει να τιμηθεί με την Χρυσή Μπάλα.

"Για μένα φέτος ο Έρικσεν αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, για όσα έχει περάσει. Θα ήταν ένα ισχυρό μήνυμα για όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, ο κόσμος θα γινόταν πιο ευαίσθητος. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος, ήταν εδώ και 20 χρόνια, αλλά για όλους θα ήταν ωραίο να το κέρδιζε ο Έρικσεν".

Παράλληλα, μιλώντας στο Sky Sports αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά και τη Γιουβέντους.

"Η αίσθηση ότι επέστρεψα στη Μπαρτσελόνα είναι διαφορετική, η κατάσταση είναι πιο δύσκολη και πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα καλά. Είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης. ο σύλλογος πρέπει να γίνει ξανά μεγάλος.

Λυπάμαι που βλέπω τη Γιουβέντους σε αυτή την κατάσταση. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει στην κορυφή, το ποδόσφαιρο στην Ιταλία είναι πλέον πιο ισορροπημένο, αλλά πιστεύω ότι οι μπιανκονέρι παραμένουν μια μεγάλη ομάδα και θα μπορέσουν να ανακάμψουν".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ