ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Άλβες για Ρονάλντο: "Κάποτε είχαμε έναν καυγά, δεν με χαιρέτησε λόγω της αντιπαλότητας Μπαρτσελόνα - Ρεάλ"

Ο Ντάνι Άλβες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ
Ο Ντάνι Άλβες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ © 2015 FRANCISCO SECO / AP IMAGES

Ο Ντάνι Άλβες αποκάλυψε σε Podcast πως στο παρελθόν σε απονομή της Χρυσής Μπάλας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποφύγει να τον χαιρετήσει λόγω της μεγάλης αντιπαλότητας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ.

Για χρόνια ο Ντάνι Άλβες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν υπάρξει αντίπαλοι, όντας παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος που πλέον αγωνίζεται στην Πούμας αποκάλυψε πως στο παρελθόν, σε απονομή της Χρυσής Μπάλας, είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πορτογάλο σταρ, η οποία όμως, δεν έγινε ποτέ γνωστή στα Μέσα.

Ο λόγος της διαμάχης αφορούσε την άρνηση του Ρονάλντο να χαιρετήσει τον Άλβες λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού των τότε ομάδων τους.

"Λατρεύω τον Κριστιάνο. Τώρα που δεν είμαστε πλέον στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ μπορώ να μιλήσω μαζί του, γιατί πάντα φαινόταν ότι δεν μπορούσα.

Ο Κριστιάνο αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς που δεν έχουμε τόση ποιότητα, να καταλάβεις ότι με σκληρή δουλειά μπορείς επίσης να ανταγωνιστείς τους καλύτερους. Τον σέβομαι πολύ και είχα την ευκαιρία να του το πω.

Υπήρξε μια στιγμή στο παρελθόν που λόγω της αντιπαλότητας των ομάδων πήγα να τον χαιρετήσω και δεν με χαιρέτησε.

Υπήρξε μια αντιπαράθεση που δεν έγινε ποτέ γνωστή, αλλά στα αποδυτήρια της Χρυσής Μπάλας είχαμε έναν καυγά, γιατί τους χαιρέτησα όλους και δεν με χαιρέτησε για αυτό που υπήρχε ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ", δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ