ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλβαρο: "Περάσαμε δύσκολες στιγμές, ο Νεϊμάρ δεν αξίζει τον σεβασμό μου"

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ (AP Photo/Daniel Cole) AP

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ αρνήθηκε οποιαδήποτε ρατσιστική επίθεση στον Νεϊμάρ, ενώ σχολίασε ότι ο Βραζιλιάνος σταρ δεν αξίζει τον σεβασμό του.

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ γι' ακόμη μία φορά μίλησε για τον Νεϊμάρ, ο οποίος είχε κατηγορήσει τον Ισπανό για ρατσιστική επίθεση στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ. Οι δύο τους είχαν απαλλαχθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της γαλλικής λίγκας, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη (30/9)

Ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ μίλησε στην Onda Cero, όπου αναφέρθηκε στις στιγμές που πέρασε όλο αυτό το διάστημα.

"Η ζημιά που θα μπορούσε να μου κάνει είναι τεράστια. Δεν έχω βγει από το σπίτι μου εδώ και ένα μήνα. Περάσαμε δύσκολες στιγμές, όχι μόνο εγώ αλλά η οικογένειά μου και οι φίλοι μου" δήλωσε ο Άλβαρο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην διαρροή του τηλεφώνου του, μία υπόθεση που ερευνά η αστυνομία: "Δέχθηκα δύο εκατομμύρια μηνύματα στο WhatsApp. Η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας".

Επιπλέον, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε ρατσιστικά στον Νεϊμάρ, ενώ έδωσε την δική του εκδοχή για τα γεγονότα: "Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μία παρεξήγηση. Δεν ήταν κανείς στο γήπεδο, έτσι μπορούσαν να ακουστούν τα πάντα. Οι διαιτητές με υπερασπίσθηκαν. Αν του έλεγα κάτι θα φαινόταν στην κάμερα.

Ήμουν ανώτερος από τον Νεϊμάρ σε αυτό το ματς. Πρέπει να ξέρεις να αποδέχεσαι τις ήττες. Πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Ο Νεϊμάρ μου είπε ότι έβγαζε σε μία μέρα, όσα βγάζω σε ένα χρόνο. Του είπα ότι είμαι χαρούμενος με τον μισθό μου. Δεν του έκανα ρατσιστική επίθεση. Δεν θα επιτρέψω να αμαυρώσει κάποιος την ποδοσφαιρική καριέρα μου".

Στο τέλος ο Άλβαρο Γκονθάλεθ σχολίασε για τον Βραζιλιάνο σταρ: "Ένας άνθρωπος που είναι έτσι, δεν αξίζει τον σεβασμό μου"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ