BUNDESLIGA

Αλόνσο: "Υπερήφανος για τα ρεκόρ μας όταν συμβαίνουν, δεν θέλουμε να σταματήσουμε"

Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023
Ο Τσάμπι Αλόνσο σε ματς της Λεβερκούζεν στην Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ | 20 Δεκεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Λεβερκούζεν συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στην Bundesliga με το 2-1 επί της Μάιντς και ο Τσάμπι Αλόνσο στάθηκε έκανε ειδική αναφορά μετά το ματς στο αήττητο ρεκόρ της που έφτασε τα 33 παιχνίδια.

Τη χαρά της κατάκτησης ενός τίτλου στην Bundesliga δεν την έχει γευτεί ποτέ στην ιστορία της η Λεβερκούζεν όμως φέτος δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ όχι μόνο να κόψει πρώτη το νήμα, εκτοπίζοντας την Μπάγερν από την κορυφή μετά από 11 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας, αλλά να το κάνει με κυριαρχικό τρόπο.

Το βράδυ της Παρασκευής (23/02) φρόντισε μάλιστα να προσφέρει ακόμη μία εντυπωσιακή παράσταση τη φετινή σεζόν, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να λυγίζει με 2-1 εντός έδρας την Μάιντς, να εκτοξεύει στο +11 τη διαφορά από την Μπάγερν και να σπάσει το ρεκόρ των Βαυαρών ούσα πλέον ο πρώτος γερμανικός σύλλογος στην ιστορία που μένει αήττητος για 33 διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, οι ασπιρίνες έχουν να επιδείξουν 29 νίκες (μόλις 4 ισοπαλίες) και 97 γκολ στο ενεργητικό τους (σχεδόν τρία γκολ ανά ματς), με τον Τσάμπι Αλόνσο, που είναι ο μεγάλος στόχος τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Μπάγερν ενόψει της νέας σεζόν, να δηλώνει με καμάρι στο φινάλε:

"Το ρεκόρ των 33 σερί αγώνων χωρίς ήττα; Δεν με νοιάζουν τα ρεκόρ πριν να γίνουν, όταν όμως γίνονται είμαι πραγματικά υπερήφανος.

Δεν παίρνεις μετάλλια για αυτό, όμως η όλη διαδικασία από μόνη της σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία. Δεν θέλουμε να σταματήσουμε".

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ