ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλμπα για Μέσι: "Θα ήθελα να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, αλλά είναι χαρούμενος στην Παρί"

Ο Λιονέλ Μέσι με τον Τζόρντι Άλμπα
Ο Λιονέλ Μέσι με τον Τζόρντι Άλμπα © 2019 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Τζόρντι Άλμπα εξήγησε πώς βίωσε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει, αλλά τόνισε πως ο Αργεντινός είναι χαρούμενος στην Παρί.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν, αφού προς το παρόν δεν έχει επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Παριζιάνους.

Πολλά είναι τα ισπανικά δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Μπαρτσελόνα. Ο πρώην συμπαίκτης του Τζόρντι Άλμπα μίλησε στο κανάλι Cuatro για το πώς βίωσε την αποχώρησή του από το Καμπ Νόου, ενώ παράλληλα εξήγησε πως ο Αργεντινός σταρ είναι χαρούμενος στο Παρίσι.

"Έζησα την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Την ημέρα που έγινε γνωστό τού μίλησα το πρωί και μου είπε ότι είχε έρθει από την Ίμπιζα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Είδα τα νέα με τη γυναίκα μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα χαμένος για δύο λεπτά. Ήταν δύσκολο, γιατί έχουμε μια υπέροχη σχέση. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Λέο έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Του τηλεφώνησα και μου είπε ότι δεν γινόταν να μείνει. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες, γιατί μόνο αυτός κι ο σύλλογος γνωρίζουν τι συνέβη. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να μείνει.

Μπορείτε να κάνε πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω απάντηση. Ξέρω ότι πέρασε πολύ άσχημα όταν έφυγε. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Είχε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, την οικογένειά του, τους φίλους του εδώ. Κερδίσαμε πολλά πράγματα χάρη σε αυτόν.

Θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω αν θα επιστρέψει. Δεν το έχουμε συζητήσει, γιατί έχει συμβόλαιο με την Παρί. Είναι χαρούμενος στο Παρίσι. Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στη ζωή εκεί, αλλά μίλησα μαζί του και φέτος ήταν πολύ καλύτερα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ