LA LIGA

Αλμερία - Σεβίλλη 2-1: Πρώτη νίκη φέτος στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι

Ο Λάργκι Ραμαζάνι της Αλμερία πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Πάουερ Χάουζ", Αλμερία | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022
Ο Λάργκι Ραμαζάνι της Αλμερία πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Πάουερ Χάουζ", Αλμερία | Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 © 2022 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Αλμερία σημείωσε την πρώτη νίκη της σεζόν της στη La Liga απέναντι σε άλλη μια ομάδα που έψαχνε για σεφτέ, τη Σεβίλλη.

Αλμερία και Σεβίλλη αναζητούσαν την πρώτη νίκη τους στη φετινή La Liga στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι. Αυτή κατέληξε στους γηπεδούχους με 2-1, αφήνοντας την ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι πίσω στη βαθμολογία από την 3η αγωνιστική.

Οι Σεβιγιάνοι είχαν διαρκώς την μπάλα στα πόδια, όμως δεν προβλημάτισαν την αμυντική λειτουργία της Αλμερία και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες. Αντιθέτως, οι αντεπιθέσεις των γηπεδούχων ήταν κομβικές για την έκβαση του αγώνα.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε στο 30ό λεπτό με τον Όλιβερ Τόμας, όμως ο Λάρκι Ραμαζάνι ισοφάρισε στο 42'. Στο 55' ο Ουμάρ Σαντίκ ολοκλήρωσε την ανατροπή και στη συνέχεια, με τους περισσότερους παίκτες της Σεβίλλης μπροστά, η Αλμερία έχασε πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ στην αντεπίθεση.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ