ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Τέτοια παιχνίδια ανεβάζουν το επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Αθανασιάδης έχει την εμπιστοσύνη μου"

Ο Ματίας Αλμέιδα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Ο Ματίας Αλμέιδα στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις αλλαγές που έδωσαν το νικητήριο γκολ, αλλά και στον Αθανασιάδη.

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού με γκολ του Ελίασον στο 90+1'. Ο Ματίας Αλμέιδα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στην ποιότητα του αγώνα, στις αλλαγές που έφεραν το γκολ, αλλά και στον Αθανασιάδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:

Για το ματς: "Πραγματικά η νίκη μού δίνει χαρά ευτυχία, για τους παίκτες, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τον κόσμο, όσους εμπλεκόμαστε με την ομάδα. Ήταν παιχνίδι ισοδύναμο. Πιστεύω τέτοιου είδους παιχνίδια ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το γκολ που ήρθε από δύο αλλαγές: "Οι αλλαγές ήταν βάσει της στρατηγικής. Το ποδόσφαιρο έτσι όπως προπονώ, αυτό που λέω στους ποδοσφαιριστές, αν το ερμηνεύσουν σωστά τότε θα ξέρουν ότι οι αλλαγές παίζουν σημαντικό ρόλο στο δικό μου τρόπο παιχνιδιού. Σήμερα είχα πολλούς παίκτες να κάνω αλλαγές, δεν ήξερα ποιον να βάλω τελικά, γιατί είχα και την Σέρχιο. Είναι ομαδική δουλειά, όπως και πέρσι δουλεύουμε ως ομάδα".

Για τον Αθανασιάδη και την κριτική μετά το λάθος του στο ματς με τον Πανσερραϊκό: "Χθες τραυματίστηκε ο Στάνκοβιτς, ο Αθανασιάδης ήταν έτοιμος. Και ποιος δεν κάνει λάθη. Τα λάθος που έκανε στο παλαιότερο ματς, εξαλέίφθηκε στο σημερινό παιχνίδι. Ο ίδιος ξέρει ότι έχει την εμπιστοσύνη μου".

Για τη συνέχεια στα playoffs: "Κοιτάζω τη σημερινή νίκη μόνο, η μάχη θα είναι μέχρι το τέλος. Είμαστε δυνατές ομάδες, ισοδύναμες και θα συνεχίσει έτσι".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ