ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Έφυγα από την Αργεντινή για να μην αρρωστήσω, θα επέστρεφα αν με καλούσε η εθνική"

Ο Ματίας Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, μίλησε στο ESPN για τους λόγους που αποφάσισε να δουλεύει μακριά από την Αργεντινή, εξηγώντας πως η πίεση είναι τεράστια για τους προπονητές, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να αναλάβει την εθνική Αργεντινής.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις διαφορές που έχει η Αργεντινή με το Μεξικό, όπου είχε μείνει για μία τριετία, όντας στον πάγκο της Τσίβας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από την πατρίδα του, εξηγώντας πως η πίεση είναι τεράστια για τους προπονητές. Βέβαια, αποκάλυψε πως αν η "αλμπισελέστε" τον καλούσε θα επέστρεφε στην Αργεντινή.

"Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Πολλοί προπονητές για να αντέξουν την τρέλα και την πίεση (σ.σ. στην Αργεντινή), έχουν καταλήξει να αρρωστήσουν. Δεν ήθελα να είμαι σ' αυτή την πλευρά, θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αγαπώ το ποδόσφαιρο.

Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και βαριέμαι να ακούω πάντα το ίδιο πράγμα, να επικρίνω κάποιον, όλοι έχουν γνώμη. Μειώνουν τον χώρο που δουλεύω", ανέφερε ο νέος τεχνικός της Ένωσης, που εν συνεχεία αναφέρθηκε στην Εθνική Αργεντινής:

"Θα γυρνούσα πίσω αν με καλούσαν από την εθνική ομάδα, είναι κάτι που έχω προτείνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήμουν ποτέ στη λίστα. Σήμερα υπάρχει ένας προπονητής και τον υποστηρίζω μέχρι θανάτου, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ