ΑΕΚ

Αλμέιδα: "Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, ήθελα να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό"

Αλμέιδα: "Από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, ήθελα να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό"

Η ΑΕΚ προσέφερε στον Ματίας Αλμέιδα ένα συμβόλαιο ζωής, με τον Αργεντινό τεχνικό να υπογράφει με την Ένωση νέο συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήθελε να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ του προσέφερε νέο "συμβόλαιο ζωής" μέχρι και το καλοκαίρι του 2028.

Ο Αργεντινός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας στην οποία εξέφρασε τη χαρά του που θα πάρει στον κιτρινόμαυρο πάγκο για επιπλέον τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα: "Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή.

Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση...Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοί προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ