Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλλαγή προέδρου στην Λαμία

Αλλαγή προέδρου στην Λαμία
λαμια

Τέλος στην θητεία του ως πρόεδρος της Λαμίας έβαλε ο Δημήτρης Αμούντζιας, καθώς παραιτήθηκε από την θέση του

Αντίθετα με τα διοικητικά, ο σχεδιασμός στον μεταγραφικό τομέα προχωράει κανονικά καθώς αποκτήθηκαν οι Γιώργος Τσάμης από τον Εθνικό Κομποτάδων, ο Κώστας Λιόντας από τον Φωκικό και ο Κώστας Παπαθανάσης από τον Ατρόμητο Σπερχειάδας.
Απόλλων Καλαμαριάς

Με μία ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες του Απόλλωνα ζητάνε από τους αρμόδιους φορείς να δώσουν παράταση στην μεταγραφική περίοδο, ώστε να βρουν ομάδες να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Αδυνατώντας να πιστέψουμε ότι θα είμαστε εξιλαστήρια θύματα μιας κατάστασης για την οποία δεν ευθυνόμαστε στο ελάχιστο, ζητούμε από κάθε αρμόδιο φορέα να πάρει θέση και να αφουγκραστεί το πρόβλημα μας, δίνοντας λύση με την παροχή επιπλέον διορίας στην προσπάθεια μας για ανεύρεση νέας ποδοσφαρικής στέγης. Τέλος, ευχόμαστε από καρδιάς στον αγαπημένο μας Απόλλωνα Καλαμαριάς να βρει τον δρόμο που του αξίζει", αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι Γιάννης Παπαποστόλουμ, Βασίλης Γαλάνης, Δημήτρης Τσαγκαράκης, Δημήτρης Καραπατσακίδης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Στέφαν Σπάσιτς.

Μεσσηνιακός


Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Παναγιώτης Δρούγας στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας για την φάση των "16" του κυπέλλου ΕΠΣ Μεσσηνίας.










TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ