Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Αλλαγές στον Πανηλειακό

Αλλαγές στον Πανηλειακό
New Image

Αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν αναμένονται στον Πανηλειακό. Ο Γιώργος Τόγιας βρίσκεται σε αναζήτηση δύο επιθετικών και ενός επιτελικού μέσου.

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Γούρμο, ο Πανηλειακός κινήθηκε γρήγορα και εξασφάλισε την συμφωνία με τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο, που πέρισυ βοήθησε τα μέγιστα την Εράνη στην προσπάθεια για παραμονή.
Επίσης θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και το θέμα των παικτών που βρίσκονται υπό παραχώρηση, ώστε ο έμπειρος τεχνικός να κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Αιολικός

Ο Στρατής Βάλιος αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του Αιολικού. Ο νεαρός σέντερ μπακ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Αιγέα, τον Διαγόρα και την ΑΕΛΚ στην Δ΄Εθνική. Ο 20χρονος αμυντικός αποτελούσε μεταγραφικό στόχο πολλών τοπικών ομάδων στην κατηγορία.

Αναγέννηση Άρτας

Δίδυμο στον πάγκο θα έχει τη νέα σεζόν η Αναγέννηση Άρτας. Οι Λάκης Ρίζος και Πάνος Μπακόλας θα βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα σεζόν. Οι δύο τεχνικοί περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Προοδευτική


Στην Προοδευτική θα συνεχίσει τη νέα σεζόν ο Βασίλης Λάιος. Ο 24χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και την επόμενη σεζόν αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Προοδευτικής στο νέο πρωτάθλημα. Ο Λάιος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα και τον Παλληνιακό.

Αετός Ανωγείων

Σεφτέ στις μεταγραφές έκανε ο Αετός Ανωγείων αφού συμφώνησε με τον Γιώργο Ξυλούρη. Ο σύλλογος προχώρησε και στην ανανέωση του 22χρονου τερματοφύλακα Μενέλαου Δημητριάδη.
















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ