CONFERENCE LEAGUE

Άλκμααρ - Άντερλεχτ: Ο Παυλίδης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού

Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ μονομαχεί με τον Ζένο Ντέμπαστ της Άντερλεχτ για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2022-2023 στο "Λότο Παρκ", Βρυξέλλες | Πέμπτη 13 Απριλίου 2023
Ο Βαγγέλης Παυλίδης της Άλκμααρ μονομαχεί με τον Ζένο Ντέμπαστ της Άντερλεχτ για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2022-2023 στο "Λότο Παρκ", Βρυξέλλες | Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 © 2023/FRED SIERAKOWSKI/AP IMAGES

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έβαλε τα δυνατά του στο 1ο μέρος, σημείωσε δύο γκολ, όμως έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα του αγώνα της Άλκμααρ με την Άντερλεχτ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε ό,τι μπορούσε στο 1ο μέρος του αγώνα της Άλκμααρ με την Άντερλεχτ, έφερε το ζευγάρι στα ίσια με τα δύο γκολ του, όμως έγινε αλλαγή στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού.

Ο Έλληνας επιθετικός και ήρωας των Ολλανδών με τα γκολ που σημείωσε στο 5' με πέναλτι και στο 13' με κοντινό πλασέ αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο.

Πριν από το 2ο μέρος έκανε ζέσταμα όμως αντιλήφθηκε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι και αντικαταστάθηκε από τον Μάικελ Λάντο.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ