ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Άλκης Καμπανός: Τίμησαν τη μνήμη του στο σημείο της δολοφονίας με 19 κεράκια

Τίμησαν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού στο σημείο που δολοφονήθηκε με 19 κεριά
Τίμησαν τη μνήμη του Άλκη Καμπανού στο σημείο που δολοφονήθηκε με 19 κεριά PRINT SCREEN

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/2) στις 00:19 τα μέλη της "Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το όνομα του Άλκη" τίμησαν τη μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού που δολοφονήθηκε πριν δύο χρόνια με 19 κεράκια.

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού καθώς σαν σήμερα 1/2 δέχτηκε ένα τυφλό οπαδικό χτύπημα στην περιοχή του Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Για αυτό το λόγο τα μέλη της "Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 - Εις το Όνομα του Άλκη" θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του καθώς άναψαν συμβολικά 19 κεριά 19 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ενώ οι δράσεις ενάντια στη βία θα συνεχιστούν και στη διάρκεια της Πέμπτης (1/2). Εκει ήταν τόσο ο πατέρας του, Αριστείδης Καμπανός αλλά και η αδελφής του Μαρία.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μάλιστα υποστήριξε:

"Δύο χρόνια πέρασαν από την απόφραδα εκείνη ημέρα της 1ης Φεβρουαρίου, (όταν) δώδεκα νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ τυφλά καθοδηγούμενοι από τα άγρια ένστικτα τους έπραξαν το αδιανόητο. Αφαίρεσαν τη ζωή του Άλκη επειδή ένα παιδί από την παρέα του φώναξε ότι είναι Άρης. Ο χρόνος για μένα και τη Μελίνα και την οικογένεια μας σταμάτησε εκείνη τη στιγμή.

Μαζευτήκαμε εδώ να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Άλκη και μαζί και στα άλλα παιδιά καθώς τα δυο τελευταία χρόνια θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Δυστυχώς προσπαθούσαμε όλο αυτόν τον καιρό να είναι ο Άλκης το τελευταίο θύμα".

Οι δράσεις ενάντια στη βία θα συνεχιστούν στις 17:00

Τρία μικρά παιδιά με αναπηρία αλλά τεράστιο σθένος, ο Γιάννης, ο Λέανδρος και ο Σπύρος, φίλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα, με διακριτικά των ομάδων τους, όπως και η μικρή Μάγια, θα αφήσουν συμβολικά στο σημείο της δολοφονίας από ένα λουλούδι, στέλνοντας μήνυμα αθλητικού πνεύματος, συνύπαρξης των χρωμάτων, συμπερίληψης.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα είναι στημένο στο σημείο της δολοφονίας πανό με σύνθημα "Γινόμαστε ένα για τον Άλκη", καλώντας τους φιλάθλους διαφορετικών συλλόγων να φωτογραφηθούν φορώντας τα χρώματα των ομάδων τους.

TAGS ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ