ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλκαράς: "Διάλεγα την Γιουβέντους στο Play Station, είδωλό μου ο Ρονάλντο"

Αλκαράς: "Διάλεγα την Γιουβέντους στο Play Station, είδωλό μου ο Ρονάλντο"
PRINT SCREEN

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουβέντους, Κάρλος Αλκαράς, αποκάλυψε πως όταν έπαιζε Play Stadion ήθελε πάντα να παίρνει την βέκια σινιόρα, ενώ τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί την πηγή έμπνευσής του.

Λίγες ημέρες μετά από το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους (μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του Derby d' Italia" με την Ίντερ) ο Κάρλος Αλκαράζ παρουσιάστηκε την Πέμπτη (08/02) στους εκπροσώπους του Τύπου, με την τελευταία προσθήκη των Τορινέζων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του.

"Το γκρουπ με υποδέχτηκε πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να τα πάω καλά και το όνομά μου να μείνει αποτυπωμένο στην ιστορία της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν η κυριότερη πηγή έμπνευσής μου, κυρίως όταν ήμουν νέος", τόνισε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, τον οποίο η ομάδα του Αλέγκρι απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Σαουθάμπτον έχοντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Και πρόσθεσε ο 21χρονος: "Από την Γιουβέντους έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες. Θυμάμαι πως έπαιζα Play Station μικρός και όταν οι φίλοι μου δεν με άφηναν να επιλέξω την Γιουβέντους, θύμωνα και δεν ήθελα να παίζω.

Με έχουν παρομοιάσει με τον Βιδάλ; Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με αυτόν τον παραλληλισμό. Ξέρω πως ο Αρτούρο ήταν ένας μεγάλος παίκτης και είχε πολλά σπουδαία αποτελέσματα εδώ. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Η Γιουβέντους μού άρεσε πάντα γιατί ήταν ένας μεγάλος σύλλογος, είχε πάντα μεγάλους πρωταθλητές, και Αργεντινούς. Ανέκαθεν με προσέλκυε.

Τώρα που είμαι εδώ αντιλαμβάνομαι πως οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί και είμαι έτοιμος".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ