ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Άλιμπεκ: "Ελπίζω να κερδίσουμε Λουτσέσκου και Μιτρίτσα για να τους κάνω πλάκα"

Ο Ντένις Άλιμπεκ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου απέναντι στην Λαμία | 10 Φεβρουαρίου 2022
Ο Ντένις Άλιμπεκ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του Ατρομήτου απέναντι στην Λαμία | 10 Φεβρουαρίου 2022 INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη που πήρε ο Ατρόμητος κόντρα στην Λαμία εμφανίστηκε ο Ντένις Άλιμπεκ, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών να πετάει μάλιστα το γάντι στους συμπατριώτες του Λουτσέσκου και Μίτριτσα ενόψει ΠΑΟΚ.

Καλύτερο ντεμπούτο με τη φανέλα του Ατρομήτου δεν θα μπορούσε να ζητήσει την Πέμπτη (10/2) Ντένις Άλιμπεκ, με τον Ρουμάνο επιθετικό (αποκτήθηκε από την Καϊσέρισπορ με τη μορφή δανεισμού) να διαμορφώνει με όμορφο πλασέ το τελικό 3-1 στη νίκη της ομάδας του επί της Λαμίας, που ήταν μόλις η τρίτη της στη φετινή Super League Interwetten.

“Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε για να πάρουμε τους βαθμούς. Περνάει σε δεύτερη μοίρα το γκολ που πέτυχα. Έψαξα στο διαδίκτυο για τον Ατρόμητο είναι μια σπουδαία ομάδα στην Ελλάδα", δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Άλιμπεκ, ο οποίος κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για το επόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ, έστειλε μήνυμα στους συμπατριώτες του Λουτσέσκου και Μιτρίτσα:

"Γνωρίζω ότι προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ο Λουτσέσκου, γνωρίζω και τον Μιτρίτσα, ελπίζω να τους κερδίσουμε ώστε μετά από το παιχνίδι να τους κάνω και μια πλάκα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ