ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αλεξανδρόπουλος, Φέγενορντ: Τα δεδομένα για τον 22χρονο μέσο

Αλεξανδρόπουλος, Φέγενορντ: Τα δεδομένα για τον 22χρονο μέσο
INTIME

Οι Πορτογάλοι κυκλοφόρησαν σενάριο περί ενδιαφέροντος της Φέγενορντ για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο της Σπόρτινγκ. Το SPORT24 έχει το ρεπορτάζ για την περίπτωση του 22χρονου μέσου και των Πρωταθλητών Ολλανδίας.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έκανε το μεγάλο βήμα από τον Παναθηναϊκό και αντί 4.000.000 ευρώ έγινε παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στην πρώτη του σεζόν στην πορτογαλική πρωτεύουσα ο "Αλεξανδρό" έκανε την αναγνωριστική χρονιά εκτός συνόρων χωρίς να σημειώσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Καθόσον η θερινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται στην αυγή της τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το μέλλον του. Η Record, εκ Πορτογαλίας, έγραψε πως ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την Πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Φέγενορντ.

Σύμφωνα με το SPORT24, πάντως, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον δεν προκύπτει κάτι ουσιαστικό μεταξύ της ομάδας του Άρνε Σλοτ και του πρώην πράσινου μέσου. Οι Ολλανδοί πούλησαν στην Μπενφίκα με 25.000.000 ευρώ (ποσό - ρεκόρ για τον πορτογαλικό σύλλογο) τον αρχηγό, Ορκούν Κιοκτσού, αλλά έχουν ήδη προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Στο ρόστερ υπάρχουν και φιγουράρουν οι Ματς Βίφερ (σ.σ. 23 ετών) και Κουιντέν Τίμπερ (σ.σ. 21 ετών). Κανείς δεν αποκλείει την πώλησή τους αύριο μεθαύριο, αφού αμφότεροι έκαναν εξαιρετική σεζόν, αλλά για την ώρα βρίσκονται κανονικά στην ομάδα.

Όσον αφορά στις ενισχυτικές κινήσεις: Με 7.2 εκατ. ευρώ ο Σλοτ έδωσε το ΟΚ για να αποκτήσει η ομάδα του από την Τβέντε τον μέσο, Ραμίζ Ζερουκί (σ.σ. 25 ετών Αλγερινός, γεννημένος στην Ολλανδία). Επίσης, με 850.000 ευρώ η Φέγενορντ πήρε από την Τσβόλε τον 21χρονο Τόμας φαν ντε Μπελτ, 21 ετών.

Εάν παραμείνει ανέγγιχτη η μεσαία γραμμή του Σλοτ έως το κλείσιμο του παραθύρου, τότε μοιάζει δύσκολο πως θα βάλουν κι άλλον παίκτη στην εξίσωση για μεταγραφή.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ