ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Θα πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς για τη σωτηρία, αυτή είναι η πραγματικότητα"

Ο Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Παρί | 2 Νοεμβρίου 2022
Ο Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους σε ματς του Champions League κόντρα στην Παρί | 2 Νοεμβρίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η εντός έδρας ήττα από την Μόντσα επιβεβαίωσε το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η Γιουβέντους, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να ομολογεί δημόσια πως η ομάδα του θα πρέπει να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς για να διασφαλίσει την παραμονή.

Όταν ο αθλητικός δικαστής επέβαλε στην Γιουβέντους ποινή αφαίρεσης 15 βαθμών για την υπόθεση με τα ψευδή λογιστικά στοιχεία, η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων της ομάδας ήταν πως θα προσπαθούσαν να μειώσουν το χάντικαπ με τις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη έστω και μέσω του Europa League.

Ωστόσο τα αποτελέσματα στο χορτάρι έδειξαν πως άπαντες μέσα στην ομάδα έχουν επηρεαστεί από την βαριά καμπάνα, αφού μετά από το εντός έδρας 3-3 με την Αταλάντα την περασμένη αγωνιστική ακολούθησε την Κυριακή (29/01) ήττα με 2-0 από την νεοφώτιστη Μόντσα στο "Juventus Stadium".

Πλέον, η βέκια σινιόρα 15 πόντους από την 4η θέση και λιγότερους (11) από την 18η, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να μη διστάζει να ομολογήσει στη συνέντευξη Τύπου πως θα πρέπει οι παίκτες του να αρχίσουν να μαζεύουν πόντους για την σωτηρία.

"Το πρώτο μέρος απέναντι στην Μόντσα είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μας έχουμε δεχτεί 10 γκολ και έχουμε πάρει μόλις έναν βαθμό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η βαθμολογία; Εγώ λέω πάντα ότι μαζέψαμε 38 βαθμούς όμως τώρα έχουμε 23 και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση πως αυτό λέει η κατάταξη", τόνισε ο προπονητής των μπιανκονέρι, για να προσθέσει:

"Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμάς. Αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια, επιβάλλεται να μην ξανασυμβεί".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ