SUPER LIG

Αλάνιασπορ - Τράμπζονσπορ 0-4: Η ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη μετρά αντίστροφα για τον τίτλο

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Η Τράμπζονσπορ πέρασε με θρίαμβο απ' την έδρα της Αλάνιασπορ, με τον Μανώλη Σιώπη να δίνει ασίστ, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά στο φετινό τίτλο της Süper Lig.

Αν υπήρχε μια έδρα στην οποία η Τράμπζονσπορ θα μπορούσε να δυσκολευτεί στην κούρσα προς τον τίτλο της Süper Lig, αυτή είναι της Αλάνιασπορ, η οποία μετρούσε εννέα αγώνες δίχως ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη ισοπέδωσε τους γηπεδούχους με 4-0 για την 26η αγωνιστική κι έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για τη στέψη.

Οι δύο Έλληνες άρχισαν στο βασικό σχήμα και ήταν από τους πρωταγωνιστές σε ένα επιβλητικό ημίωρο, όπου οι πρωτοπόροι σημείωσαν τέσσερα γκολ. Στο 5' ο Άντονι Νουακέμε άνοιξε το σκορ και στο 26' έκανε το 2-0. Στο 36' ήταν η σειρά του Αντρέας Κορνέλιους να σκοράρει και στο 39', έπειτα από μια στραβοκλοτσιά του Σιώπη που εξελίχθηκε σε ασίστ, ο Ντορουκχάν Τοκέζ σημέιωσε το τέταρτο γκολ της Τράμπζονσπορ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη εξ αυτών στο 67', με πέναλτι του Γουίλσον Εντουάρντο, το οποίο απέκρουσε ο Ουγκουρτζάν Τσακίρ.

Σημαντική στιγμή η βράβευση των δύο Ελλήνων από τους οργανωμένους φίλους της Αλάνιασπορ, δηλαδή της προηγούμενης ομάδας τους στην Τουρκία.

Στις υπόλοιπες ελληνικές παρουσίες, η Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου ηττήθηκε 0-3 εντός έδρας από την Άδανα Ντεμίρσπορ, με τον Έλληνα δεξιό μπακ να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι και τον Μπριτ Ασομπαλονγκά να σημειώνει δύο γκολ και να αποτυγχάνει σε δύο πέναλτι.

Ήττα και για την Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στη Φατίχ Καραγκιουμριουκ. Το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων ήρθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φάμπιο Μπορίνι στο 68'.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ