ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Θα γκρεμίσω την παράγκα"

Αλαφούζος: "Θα γκρεμίσω την παράγκα"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος, αμέσως μετά το ματς με τη Μάλαγα, στάθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα των Ισπανών, ενώ εξαπέλυσε τα πυρά του προς τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος:

"Θα προτιμούσαμε να είχαμε προκριθεί, αλλά κάναμε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Ξέραμε ότι ρεαλιστικός στόχος ήταν το Europa League. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν έτοιμος για το Champions League και αποκλείστηκε από μία καλύτερη ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός δέχεται μία πολύ μεγάλη επίθεση από την παράγκα και θα προσπαθήσω να την κατεδαφίσω. Αυτό που έχει γίνει από την εποχή του Κόκκαλη είναι πρόκληση.

Από εδώ και πέρα πρέπει να συσπειρωθούμε διοίκηση και κόσμος. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν στο ΟΑΚΑ".

Γόντικας: "Κάναμε καλή προσπάθεια"

Ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή προσπάθεια κόντρα στη Μάλαγα, ενώ θεωρεί πως δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφή.

Αρχικά, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ είπε: "Κάναμε καλή προσπάθεια στα παιχνίδια με τη Μάλαγα. Αν σήμερα πλησιάζαμε τον τρόπο παιχνιδιού του δευτέρου ημιχρόνου στην Ισπανία, τότε ίσως να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Η Μάλαγα από την πλευρά της έπαιξε πιο οργανωμένα στην άμυνα".

Για το εάν θα έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο ο Παναθηναϊκός: "Αν ρισκάραμε περισσότερο, θα αφήναμε τα μετόπισθεν ακάλυπτα και ίσως δίναμε περισσότερους χώρους στην άμυνα".

Για το εάν λείπει κάτι από την ομάδα αγωνιστικά: "Πάντα κάτι λείπει από κάθε ομάδα. Το θέμα είναι οι δυνατότητες που έχεις όμως. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Δεν νομίζω να γίνει κάτι μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στο Europa League: "Είμαστε ικανοποιημένοι που τουλάχιστον θα συνεχίσουμε στο Europa League".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ