ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο όμορφο γήπεδο"

Αλαφούζος: "Τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο όμορφο γήπεδο"
Ο Γιάννης Αλαφούζος INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος με αφορμή τις υπογραφές που έπεσαν ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και της κοινοπραξίας ΤΕΡΝΑ Α.Ε.-ΑΚΤΩΡ Α.ΤΕ.-ΜΕΤΚΑ ΑΤΕ δήλωσε πως πρόκειται για μία τεράστια ημέρα για την ομάδα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/5) ξεκίνησαν η δημοτική αρχή της Αθήνας και η κοινοπραξία "κολοσσός" των τριών εταιρειών που επικράτησαν στον διαγωνισμό (ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ-Μυτιληναίος) υπέγραψαν την τελική σύμβαση για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Πρακτικά αυτό σημαίνει έναρξη των εργασιών και κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό. Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος", υποστήριξε πως αυτή είναι μία "τεράστια ημέρα" για τον σύλλογο.

"Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, από το 1908 που άρχισε η ιστορία μας για να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια πολύ μεγάλη αδικία πολλών ετών γιατί το γήπεδο έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν.

Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο το γήπεδο και ευχαριστούμε τον δήμο, την κυβέρνηση και τους φορείς για τη συμβολή τους. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο", τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ