ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA αλλά δεν αντιμετωπίζουν τη διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Αλαφούζος: "Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA αλλά δεν αντιμετωπίζουν τη διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, με ανάρτηση του στο twitter πήρε θέση για την ενέργεια του πρωθυπουργού να ζητήσει elite διαιτητές από την UEFA και τόνισε πως αυτές δεν αντιμετωπίζουν τη διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter με την οποία σχολίασε την ενέργεια του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να ζητήσει από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, elite διαιτητές από την UEFA για τη συνέχεια των playoffs.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στο ποστάρισμα του είναι ωραίες τέτοιες ενέργειες αλλά τόνισε πως αυτές δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έγραψε: "Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA, αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ο μεγαλομέτοχος των πράσινων το τελευταίο διάστημα έχει βγει αρκετά στο προσκήνιο τόσο με την παρουσία του αρκετά συχνά δίπλα στην ομάδα, όσο και με τα αρκετά ψηλά πριμ που έχει υποσχεθεί για την κατάκτηση του τίτλου ενώ ήταν ο πρώτος από τους διοικητικούς παράγοντες που είχαν πει ναι στη συνάντηση με τους Μπαλτάκο - Μπένετ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ