ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Είμαστε σε καλή κατάσταση για την αδειοδότηση"

Αλαφούζος: "Είμαστε σε καλή κατάσταση για την αδειοδότηση"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την παρουσία του στην κοπή της πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια στην φετινή προσπάθεια αδειοδότησης του τριφυλλιού.

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε επίσημα για την φετινή προσπάθεια αδειοδότησης των πράσινων εκφράζοντας την άποψη πως το τριφύλλι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν καταλαβαίνει αν η ΕΠΟ διαρρέει φήμες για να κάνει κακό στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" κατά την κοπή της πίτας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού σημείωσε χαρακτηριστικά:

"Την αγωνία αυτή (σ.σ. για την αδειοδότηση) την έχουν δημιουργήσει περισσότερο οι δημοσιογράφοι. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω αν η ΕΠΟ διέρρευσε αυτές τις κακές φήμες, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το βρίσκω ιδιαιτέρα προκλητικό να αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός και να δημιουργείται κλίμα, ειδικά αυτή την εποχή που βλέπουμε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Το θεωρώ υποβολιμαίο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ