ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλ Χιλάλ: Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα δίνοντας 30 εκατ. ευρώ το χρόνο για τον Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μπενφίκα © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Η Αλ Χιλάλ δεν το βάζει κάτω στην προσπάθειά της να δελεάσει τον Μάσιμο Αλέγκρι και επέστρεψε με νεά άκρως εντυπωσιακή προσφορά, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως οι Σαουδάραβες δίνουν ηγεμονικό τριετές συμβόλαιο στον Ιταλό.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει γράψει χρυσές σελίδες στο ιταλικό ποδόσφαιρο ως προπονητής, με την Γουβέντους και με την Μίλαν, και το γεγονός αυτό τον έχει κάνει περιζήτητο το τελευταίο διάστημα, με τις σειρήνες από την Σαουδική Αραβία να ηχούν πλέον στα αυτιά του.

Συγκεκριμένα από τους ανθρώπους της Αλ Χιλάλ, με την ομάδα που ενέταξε στο δυναμικό της τον Ρούμπεν Νέβες έναντι 55 εκατομμυρίων ευρώ να βλέπει την προ δύο εβδομάδων πρότασή της για τον Αλέγκρι να απορρίπτεται, ήτοι στα 60 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια, αλλά να μην πτοείται.

Τουναντίον, όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", η Αλ Χιλάλ επέστρεψε εντυπωσιακά στο προσκήνιο και δίνει τα ρέστα της για να τον πείσει να αφήσει την πατρίδα του και να μετακομίσει στην Ασία, προσφέροντας τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λιβορνέζος τεχνικός, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 στην Γιουβέντους, κερδίζει 7 εκατομμυρία το χρόνο στην βέκια σινιόρα που με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν τα 9 εκατομμύρια, κάτι που σημαίνει πως οι Σαουδάραβες του προσφέρουν τρεις φορές πάνω τα χρήματά του.

"Τι θα αποφασίσει" είναι το ερώτημα της εφημερίδας, με τον Αλέγκρι να βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση, σε μία περίοδο μάλιστα που η Γιουβέντους ταλανίζεται από αρκετά προβλήματα και το μέλλον της μόνο ευοίωνο δεν προμηνύεται.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ