ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακαϊντίν: "Πρώτα το ματς με τη Λαμία, μετά θα επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  . (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - . ( / EUROKINISSI) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ | EUROKINISSI SPORTS

Η αφοσίωση του Ακαϊντίν στον κυριακάτικο (21/04, 17:00) αγώνα με τη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος", ο τρόπος προσέγγισης του Παναθηναϊκού και το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ που μπορεί να... περιμένει για λίγες ημέρες.

Στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένος στον κυριακάτικο (21/04, 17:00) αγώνα με τη Λαμία στο "Αθανάσιος Διάκος", στην 6η αγωνιστική των playoffs στάθηκε ο Σαμέτ Ακαϊντίν, στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV.

Ο 30χρονος στόπερ του "τριφυλλιού" μίλησε στην εκπομπή SportShow και στο pregame του αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος πως το μεγάλο ματς που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη (24/4, 20:30) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, για την ώρα μπορεί να περιμένει.

"Οι αγώνες των playoffs είναι δύσκολοι, το γνωρίζουμε όλοι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι.

Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία, η συγκέντρωσή μας αφορά το επόμενο ματς που είναι με τη Λαμία και μετά θα επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ.

Έχουμε την ίδια λογική και θα συνεχίσουμε έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι", τόνισε ο διεθνής Τούρκος αμυντικός και πρόσθεσε για τη νίκη στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο:

"Σε ομαδικό επίπεδο κόντρα στη Λαμία παίξαμε πολύ καλά. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, ήταν που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Σε όλο τον αγώνα δείξαμε και στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, να ‘γυρίσουμε’ το ματς και να το πάρουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ