ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ajansspor: "Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκεζάλ"

Ο Ρασίντ Γκεζάλ με τη φανέλα της Λέστερ
Ο Ρασίντ Γκεζάλ με τη φανέλα της Λέστερ © 2018 RUI VIEIRA / ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού, Ρασίντ Γκεζάλ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας ως δανεικός από τη Λέστερ. Οι Τούρκοι γράφουν και για τους Ενκουντού και Εντάο.

Δημοσίευμα στην Τουρκία και συγκεκριμένα της τουρκικής ιστοσελίδας "ajansspor" αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 29χρονου Αλγερινού μεσοεπιθετικού της Μπεσίκτας, Ρασίντ Γκεζάλ, ο οποίος ανήκει στη Λέστερ.

Το όνομα του Αλγερινού μεσοεπιθετικού δεν παίζει για πρώτη φόρα για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Ολυμπιακός είχε τσεκάρει την περίπτωσή του πριν από δύο καλοκαίρια, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Το συμβόλαιό του με τις "αλεπούδες" ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα ψάξει να τον ξεφορτωθεί, μια και από το 2019, τον έχει δανείσει για έναν χρόνο σε Φιορεντίνα και Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι θέλουν να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, ωστόσο υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και κάπου εκεί μπαίνει και το όνομα των ερυθρολεύκων, χωρίς να δίνονται περισσότερες διευκρινίσεις.

Μαζί με τον Γκεζάλ, οι Τούρκοι εμπλέκουν το όνομα τους ερυθρόλευκους με τον 26χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Ενκουντού, αν και πριν από δύο ημέρες (28/05), ο υπεύθυνος της μεταγραφικής πολιτικής της Μπεσίκτας ανέφερε ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα.

Το τρίτο όνομα στο οποίο αναφέρεται το τούρκικο δημοσίευμα, είναι αυτό του Αλασανέ Εντάο, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Καραγκουμρούκ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Φέτος ο Εντάο σε 40 συμμετοχές είχε απολογισμό 11 γκολ και 9 ασίστ. Την περίπτωση του 24χρονου Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού παρακολουθεί και η Φιορεντίνα, σύμφωνα με τους Τούρκους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ