ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αισιόδοξοι ενόψει ΟΦΗ Κοιλιάρας-Κορδονούρης

Ο Εργοτέλης μπορεί να φτάσει στη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ όπως εκτίμησαν οι Δημήτρης Κοιλιάρας και Παναγιώτης Κορδονούρης

"Τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον γιατί είμαστε συντοπίτες, αλλά κυρίως γιατί πρόκειται για μια ιστορική ομάδα που έχει τιμήσει το Κρητικό ποδόσφαιρο.Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι την Κυριακή σε καλή ατμόσφαιρα και θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι σε αυτό", ανέφερε ο Δημήτρης Κοιλιάρας.

Συνεχίζοντας ο άσος του Εργοτέλη, είπε :"Ο Εργοτέλης μπορεί να κερδίσει και δεν μένει παρά να το αποδείξει στο γήπεδο. Εγώ πάντως είμαι πολύ αισιόδοξος".

Τέλος όσον αφορά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, επεσήμανε:" Εμείς ξεπεράσαμε το σοκ της κακής εμφάνισης με τον Παναθηναϊκό και πιστεύω θα παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες στον αγώνα με τον ΟΦΗ".

"Κακή παρένθεση με τον Παναθηναϊκό"

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κορδονούρης, δήλωσε:" Η εικόνα της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν μια κακή παρένθεση και σίγουρα δεν ήταν σύμφωνη με τις δυνατότητες μας.

Γνωρίζουμε ότι απογοητεύσαμε τους φίλους μας και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Στην ομάδα επικρατεί άριστο κλίμα και η ψυχολογία μας έχει επανέλθει σε υψηλά επίπεδα, γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι".

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, ο 32χρονος αμυντικός, είπε:" Εμείς ως ποδοσφαιριστές θα φροντίσουμε να δικαιώσουμε τη διοίκηση και τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο".











TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ