CHAMPIONS LEAGUE

Άιντραχτ - Τότεναμ 0-0: Όλα μηδέν στη Φρανκφούρτη

Άιντραχτ - Τότεναμ 0-0: Όλα μηδέν στη Φρανκφούρτη
© 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ κατάφερε να συγκρατήσει την Τότεναμ και το 0-0 άφησε ανεκμετάλλευτο το δώρο της Μαρσέιγ για τον 4ο όμιλο του Champions League.

Η Μαρσέιγ έκανε δώρο σε Άιντραχτ και Τότεναμ, στο κυνήγι της πρωτιάς του 4ου ομίλου του Champions League, όμως τελικά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να "ξεκολλήσουν" από το 0-0 στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής στη Φρανκφούρτη.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο... ζεστά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ορισμένες καλές στιγμές με τον Χάρι Κέιν και τον Χέουνγκ Μιν Σον. Οι συνεργασίες τους δεν κατέληξαν σε γκολ, ενώ ο Ίβαν Πέρισιτς είχε μία προσπάθεια που κόντραρε και πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

Ο Ουγκό Λορίς δεν έμεινε αμέτοχος και εξουδετέρωσε τις προσπάθειες των Άνσγκαρ Κνάουφ και Γέσπερ Λίνστρεμ από καλή θέση, μέχρι το παιχνίδι να περάσει στο τελευταίο ημίωρό του, όπου οι αλλαγές των δύο προπονητών έριξαν το ρυθμό και δεν βοήθησαν στην αναζήτηση του νικητήριου τέρματος.

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Γιάκιτς, Ρόντε (71' Πελεγκρίνι), Σο, Κνάουφ, Λίντστρεμ (87' Εμπίμπ), Κολό Μουανί (57' Μπορέ), Καμάντα

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ (78' Ντέιβις), Έμερσον, Χέιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς (71' Σέσενιον), Ρισάρλιζον (79' Χιλ), Κέιν, Σον

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

  • Μαρσέιγ - Σπόρτινγκ 4-1 (13' Σάντσες, 17' Αρίτ, 28' Μπαλέρδι, 84' Μπεμπά/ 1' Τρινκάο)
  • Άιντραχτ - Τότεναμ 0-0

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

  • 12/10 22:00 Σπόρτινγκ - Μαρσέιγ
  • 12/10 22:00 Τότεναμ - Άιντραχτ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ