ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποχώρηση του Κόστιτς από την Άιντραχτ ίσως αλλάξει τα δεδομένα για Ζουμπέρ

Ο Φίλιπ Κόστιτς με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Φίλιπ Κόστιτς με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης © 2019 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Ο Φίλιπ Κόστιτς αρνήθηκε να πάει στην προπόνηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς ζητάει επιτακτικά να πάρει μεταγραφή στη Λάτσιο και με αυτά τα δεδομένα είναι πιθανή η αλλαγή στάσης των Γερμανών για τον Ζουμπέρ.

Η μεταγραφή του Φίλιπ Κόστιτς στη Λάτσιο εξακολουθεί να παραμένει σίριαλ με τον 28χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ να αρνείται να πάει στην προπόνηση και να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας στο Μπίλεφελεντ, για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

Η Λάτσιο έχει έρθει σε επαφή μόνο με τον ποδοσφαιριστή, όχι όμως και με την ομάδα, κάτι που φαίνεται παράξενο στους ανθρώπους της Άιντραχτ, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Φρανκφούρτης στο γερμανικό περιοδικό "Kicker". Ο λόγος είναι ότι οι λατσιάλι δεν θέλουν να δώσουν στους Γερμανούς τα λεφτά με τα οποία κοστολογούν τον Σέρβο εξτρέμ.

Η ΑΕΚ είχε έρθει σε συμφωνία με την Άιντραχτ για την απόκτηση του Ζουμπέρ, ο οποίος ήταν η εναλλακτική λύση πίσω από τον Κόστιτς, ωστόσο με τα νέα δεδομένα η υπόθεση φαίνεται να "κολλάει", τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοποίο για τον Κόστιτς.

Η Ένωση έχει έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις της σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ζούμπερ και μια εξ αυτών είναι ο Ιάγκο Φάλκε της Τορίνο.

Φυσικά αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, η Άιντραχτ θα χάσει το μεγάλο της αστέρι, ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό για τους ομίλους του Europa League.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE BUNDESLIGA ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ