ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μιλάει με τον Φάλκε η Ένωση

Ο Φάλκε με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Φάλκε με τη φανέλα της Ρόμα PHOTO CREDITS: © 2021 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον 31χρονο Ισπανό εξτρέμ της Τορίνο, Ιάγο Φάλκε, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Ιταλούς.

Η ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της. Αντιθέτως ψάχνει έναν με δύο παίκτες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ένας εξ αυτών είναι ο Ιάγο Φάλκε της Τορίνο. Ο 31χρονος Ισπανός εξτρέμ μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από το σέντερ φορ και ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο των "κίτρινων" από τις αρχές Ιουλίου.

Μάλιστα και πριν από λίγες μέρες το όνομα του είχε παίξει ξανά στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ με την ΑΕΚ να διαψεύδει πως μιλάει με τον ποδοσφαιριστη.

Ο Φάλκε έχει συμβόλαιο με την Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιούριτς για τη χρονιά που μας έρχεται ενώ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ω δανεικός στην Μπενεβέντο. Εκεί είχε 11 συμμετοχές ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Γαλιθιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ρόμα και Τότεναμ. Με την Τορίνο έχει αγωνιστεί 108 φορές, έχοντας απολογισμό 32 γκολ και 21 ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ