ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για τον Ιάγο Φάλκε σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Ιάγκο Φάλκε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Τορίνο
Ο Ιάγκο Φάλκε πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Τορίνο © 2017 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η ιταλική "Gazzetta dello Sport" αναφέρει ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ιάγο Φάλκε, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό της Τορίνο, Ιάγο Φάλκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Gazzetta dello Sport". Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη βάση των Τορινέζων, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα αποχωρήσει αυτό το μεταγραφικό παζάρι

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Φάλκε έχει ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στην "γκρανάτα", με την Ένωση να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, μαζί με την Αλ Νασρ και μία ομάδα του MLS.

Ο Φάλκε έχει συμβόλαιο με την Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιούριτς. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ω δανεικός με την Μπενεβέντο, με τη φανέλα της οποίας σε 11 συμμετοχές είχε απολογισμό ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Γαλιθιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, ενώ μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ρόμα και Τότεναμ. Με την Τορίνο έχει αγωνιστεί 108 φορές, έχοντας απολογισμό 32 γκολ και 21 ασίστ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ